Hórusz könyvkiadó

A rák kódja Ajánlott fogyasztói ár: 5999 Ft

A rák kódja

Dr. Jason Fung

Dr. Jason Fung

Dr. Jason Fung kanadai orvos, író, nefrológus.

Diplomáját az University of Toronto orvosi karán szerezte, rezidens éveit az University of California kórházaiban töltötte, Los Angeles-ben. A világ egyik vezető szakértője az időszakos böjtnek és az alacsony szénhidráttartalmú diétának, különösen a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők kezelésében. Jelenleg Kanadában, Torontóban él és dolgozik.

leírás adatok

Az orvostudományi misztérium forradalmian új megértése

Egy új remény ébred. Egy új hajnal virrad.

A rák messze az orvostudomány legnagyobb rejtélye. Az orvosok és a kutatók már régóta feltárták a bennünket sújtó számos más betegség okait. A fertőzéseket baktériumok, vírusok és gombák okozzák. Az artériák elzáródása szívbetegséget, stroke-ot és perifériás érbetegséget okoz. A cisztás fibrózis genetikai betegség. A köszvényt a felesleges húgysav okozza. A gyakori betegségek között a rák egyedülálló. Mi váltja ki? Miért létezik? Egyáltalán mi ez?

A rák megértésében három nagy paradigmán mentünk keresztül. A rákparadigma 1.0 a rákot a túlzott növekedés betegségének tekintette. A rákparadigma 2.0 a rákot véletlenszerű genetikai mutációkból eredő betegségnek tartotta, amelyek indokolatlan sejtburjánzást okoztak. Mindkét paradigma előmozdította a rák történetének megértését, de elmaradtak a megoldástól. A rák keletkezésének rejtélyét, az emberiség kezdeteitől egészen a többsejtű élet határáig követve, a rákparadigma 3.0 új betekintést engedett ebbe a megfoghatatlan ellenségbe.

A rák semmi máshoz sem fogható, amivel az orvostudományban szembesülünk. A rák története elképesztőbb, mint egy sci-fi, és egy asztrobiológus néhány új megközelítése kellett ahhoz, hogy a helyes útra tereljen minket. A rákgyógyászat új paradigmájának felismerése azt jelenti, hogy évtizedek óta először van esélyünk arra, hogy valódi előrelépést érjünk el a rák elleni, régóta tartó háborúban.

ISBN:978-615-611-534-8 Oldalszám:340 Kiadás éve:2022 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5