Hórusz könyvkiadó

A Jin-Jang Nagykönyve Ajánlott fogyasztói ár: 8999 Ft

A Jin-Jang Nagykönyve

Antony Cummins

Antony Cummins

leírás adatok

Átfogó ábrás útmutató az ellentétek ősi kínai megközelítéséhez

Hiánypótló kiadványt tart a kezében a Kedves Olvasó, amely lenyűgöző grafikákkal illusztrálva teljeskörűen feltárja és elmagyarázza a jin-jang fogalmát, történetét és felhasználási módjait, könnyen érthető kifejezésekre bontva, majd részleteiben bemutatva azokat mindenki számára.

Elengedhetetlen kézikönyv a taoizmus, az alternatív gyógyászatok, a keleti harcművészetek és az orientalista tudományok területei iránt érdeklődőknek, és a hétköznapi spiritualitás iránt fogékonyaknak is.

A jin-jang fogalma a legrégebbi kínai nyelvű írásos emlékekben is fellelhető. A napjainkban is hasznosítható tradicionális kínai gondolkodásban alapvető fontosságú a természettel való kapcsolat. Ezek az ősi ismeretek a keleti vallásokból és a napjaink környezetünkkel való tudatos együttműködéséből is visszaköszönnek ránk. A Feng shui bölcsességei is ezen évezredes tanokra épülnek.

A könyv megmutatja, hogy miként tegyük jobbá életünket, hogyan teremthetünk nagyobb egyensúlyt nemcsak saját környezetünkben, hanem a világban is, főként, ha másokkal együttműködve követjük a természet áramlását.

A könyv központi kérdése: mi a jin-jang?

Jelen kiadványunk - kézikönyvként - a jin-janggal való munkavégzéshez is javaslatokat tesz:

  • hogyan figyeljük meg környezetünket (miként érezzük meg az energia növekedését és csökkenését a világban),
  • hogyan tanulmányozzuk mélyebben a természet mintáit,
  • miként használjuk fel tudatosan a természet erőforrásait és energiáit,
  • hogyan tegyük harmonikussá a szexuális életünket.

A kötet elolvasása után az olvasók megismerhetik mélyebb önmagukat, mely által a jin-jang valódi bőséggel töltheti meg életüket. A könyvünk tudása megmutatja, hogyan legyünk mindig a megfelelő helyen, a megfelelő időben.

Ehhez nyújt segítséget a JIN-JANG NAGYKÖNYVE!

Használd bölcsen önmagad és a világ épülésére!

ISBN:978-615-611-558-4 Oldalszám:368 Kiadás éve:2024 Kötés:Kemény kötésű, ragasztott Méret:A5
Megvásárolható: