Hórusz könyvkiadó

Énhatárok Ajánlott fogyasztói ár: 8990 Ft

Énhatárok

Nedra Glover Tawwab

Nedra Glover Tawwab

Nedra Glover Tawwab (MSW, LCSW) a New York Times bestseller-írója, terapeuta és kapcsolati szakértő.

14 éve foglalkozik párkapcsolat-terápiával, alapítója és tulajdonosa a Kaleidoscope Counseling csoportterápiás praxisnak.

Nedra végzettségeit a Wayne State University-n (Detroit, Michigan) szerezte.

Szakértőként dolgozott többek közt a The Red Table Talk-ban, a The Breakfast Club-ban, a Good Morning America-ban és a CBS Morning Show-ban. Írásai megjelentek a The New York Times-ban, a The Guardian-ban és a Vice-ban, szerepelt számos podcastban, köztük a Good Life Project-ben, a Sofia with an F-ben és a Therapy For Black Girls-ben.

leírás adatok

Gyakorlati útmutató a saját határaid és az egészséges önbecsülésed visszaállításához.

Tanácsok és segédeszközök

Bánki György előszavával, ajánlásával!

Egyesített kiadás - két könyv egyben

Nedra Glover Tawwab - bestseller szerző, kapcsolati tanácsadó, terapeuta - sikerkönyve egy egyedülálló útmutató az énhatárok felállításához, ezzel együtt önmagunk visszaszerzéséhez.

Miért fontosak az egészséges határok? Mindannyian tudjuk, hogy szükségünk van rájuk – a munka/magánélet egyensúlyának eléréséhez, a mérgező emberekkel való megküzdéshez, és a partnerekkel, barátokkal és családdal fenntartott minőségi kapcsolatok megéléséhez.

De mit is jelentenek valójában az „egészséges határok” – és hogyan fejezhetjük ki sikeresen szükségleteinket, hogyan mondjunk nemet és legyünk határozottak anélkül, hogy megbántanánk másokat? Az Énhatárok egyszerű, de hatékony módszereket kínál az egészséges határok megállapítására az élet minden területén. A kiadvány két könyvet tartalmaz egy kötetben, elméleti és gyakorlati útmutató is egyben, tanácsokat ad, és segédeszközt is biztosít nekünk, hogy az egészséges énhatárokat felállíthassuk.

Milyen jelekből tudhatod, hogy határokat kell kijelölnöd?

  • Túlterhelt vagy.
  • Neheztelsz azokra, akik segítséget kérnek tőled.
  • Igyekszel elkerülni azokat a telefonhívásokat és az interakciókat, amelyekről azt gondolod, valamit kérni fognak tőled.
  • Arról teszel megjegyzéseket, hogy segítesz másoknak, de semmit sem kapsz viszonzásul.
  • Kiégettnek érzed magad.
  • Gyakran arról álmodozol, hogy otthagysz csapot-papot, és eltűnsz.
  • Nincs időd saját magadra.
ISBN:978-615-611-560-7 Oldalszám:528 Kiadás éve:2022 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5
Megvásárolható: