Hórusz könyvkiadó

A varázslat története Ajánlott fogyasztói ár: 12999 Ft

A varázslat története

David Copperfield

David Copperfield

David Copperfield, születési nevén David Seth Kotkin (1956. szeptember 16.) 21-szeres Emmy-díjas (38 jelölés) amerikai illuzionista. A Forbes magazin szerint a világ kereskedelmi szempontból valaha volt legsikeresebb bűvésze. Harmincéves pályafutása alatt Copperfield 38 Emmy-jelölést kapott, amiből 21-et el is nyert, 11 Guinness-rekordot tart, csillaga van a Hollywoodi hírességek sugárútján és az amerikai Kongresszusi Könyvtár Élő Legenda-elismerését is megkapta. Tizenkét évesen az Amerikai Bűvészek Társaságának legfiatalabb tagja volt, 16 évesen a New York-i Egyetemen tanított bűvészetkurzust...

leírás adatok

Ungár Anikó előszavával

Engedd, hogy téged is elvarázsoljon David Copperfield mágikus könyve!

Idén karácsonykor az elsők között lehetsz boldog tulajdonosa David Copperfield mágikus könyvének, megelőzve az országos megjelenést! Decemberben hatalmas elővásárlási kedvezménnyel tehetsz szert egy példányra, akár magadnak, akár ajándéknak szánod! A világ leghíresebb mágusának időtálló sikerkönyve a legvarázslatosabb ajándék, amit csak el tudtál képzelni!

Szerezd be addig amíg el nem tűnik :)

Országos megjelenés 2023 Január - decemberben kizárólag a Magyar Menedék Könyvesházban elérhető! Máshol ne is keresd!

Ez a könyv lesz a jegyed egy izgalmas utazáshoz a varázslat történelmébe!

Lépj be Te is David Copperfield titkos múzeumába ezzel a gazdagon illusztrált kötettel, hogy átéld az illúziók világát a legnagyobb és legsikeresebb bűvész idegenvezetésével!

Megismerheted a varázslat vakmerő és találékony művelőit, a leghíresebb műalkotásokat a bűvészet korszakaiból.

ISBN:978-615-611-567-6 Oldalszám:650 Kiadás éve:2022 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5