Hórusz könyvkiadó

A rák nem betegség Ajánlott fogyasztói ár: 6990 Ft

A rák nem betegség

Andreas Moritz

Andreas Moritz

Andreas Moritz, az USA-ban széles körben ismert és népszerű természetgyógyász intuitív gyógyászattal foglalkozik, mint az ayurveda, az íriszdiagnosztika, a shiatsu és a vibrációs terápia.

Több ország kormányának egészségügyi tanácsadója és számos népszerű könyv szerzője: A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás; Soha többé cukorbetegség; Fogyj természetesen, élj egészségesen; Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai; Soha többé szívbetegség.

Alapítója az Ener-Chi-Art és a Sacred Santémony innovatív gyógyító terápiának.

leírás adatok

A rák egy túlélési mechanizmus

Ismerje meg a rák rejtett értelmét, gyógyítsa meg az okait és legyen egészségesebb mint valaha!

Első teljes kiadás

A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás című könyv szerzőjétől

Amit olvasni fogsz, alapjában rengetheti meg a testeddel, egészségeddel és gyógyulásoddal kapcsolatos hitedet. A címadás sokaknak talán felkavaró, provokatív lehet, de mindenki számára bátorító. Amennyiben elfogadod annak lehetőségét, hogy a rák nem egy betegség, eme könyv számodra egy profán, az egész életedet megváltoztató kinyilatkoztatásként hathat. Az igazat megvallva magad is arra a következtetésre juthatsz, hogy a rák a test egy utolsó, bonyolult próbálkozása önmaga meggyógyítására és az életben maradásra azon szűkös körülmények között, amiket, mint látni fogod, nagyrészt te magad uralsz.

Ha belső késztetést érzel rá, hogy értelmet találj ebben a sorsfordító eseményben (a rákban), eme lapok olvasása rengeteget fog jelenteni számodra. A rák tökéletes alkalom lehet ahhoz, hogy helyreállítsd az egyensúlyt az életed minden területén, viszont komoly traumát és szenvedést is okozhat, ha halálos fenyegetésként tekintesz rá. Bárhogy is legyen, fel fogod fedezni, hogy mindig te irányítasz. Talán egy-egy szituációt, például a diagnózist nem tudod majd megváltoztatni, de a reakciódat igenis te uralod. Te felelsz azért, hogy ismét kiteljesülsz, vagy egy szörnyű betegség áldozatának tekinted-e magad.

Jelen könyv célja, hogy felruházzon a test végtelen bölcsességének és értelmének ismeretével és önbizalmával, ami révén a gyógyulás beteljesülhet, a szervezet pedig visszatérhet természetes egyensúlyi és egészségi állapotába.

ISBN:978-615-611-566-9 Oldalszám:352 Kiadás éve:2022 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5
Megvásárolható: