Hórusz könyvkiadó

Az egészséges női mell kézikönyve Ajánlott fogyasztói ár: 4990 Ft

OMD - Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel

Suzy Amis Cameron

Suzy Amis Cameron

Suzy Amis Cameron amerikai környezetvédelmi szakértő, korábban színésznő és modell.

2005-ben nővérével megalapították a MUSE School CA-t, mely az első vegán, nulla károsanyagkibocsátó és teljesen napenergiával ellátott iskola volt Kalifornia államban. 2014-ben férjével, James Cameron-nal (akivel 1997-ben a Titanic forgatásán ismerkedett meg) és Craig McCaw-val megalapították a Plant Power Task Force-t, amely bemutatja az állattenyésztés éghajlatváltozásra és a környezetre gyakorolt hatásait.

leírás adatok

Egyszerű, növényi alapú program, amellyel megmentheted az egészségedet, a derékbőségedet és a Földet

Minden idők legjobb életmódváltó módszere!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy csak napi egy étkezésedet alakítsd másképp, és a világot változtatod meg, és 25%-kal csökkented az ökológiai lábnyomodat?

Hogy ez semmi? Ennyi nem lehet elég?

Akkor még azt is elmondom, hogy a bolygónk megmentése mellett letett voksoddal még a derékméretedet is jelentősen csökkenteni fogod.

Suzy Amis Cameron, a könyv szerzője, korábban színésznő és modell, most környezetvédelmi aktivista, ebben a könyvben bemutatott programját a világon már rengetegen követik, köztük sok világszerte ismert ember. Suzy 2005-ben nővérével megalapította a MUSE School CA-t, mely az első vegán, nulla károsanyagkibocsátó és teljesen napenergiával ellátott iskola volt Kalifornia államban. 2014-ben férjével, James Cameron-nal (akivel 1997-ben a Titanic forgatásán ismerkedett meg) és Craig McCaw-val megalapították a Plant Power Task Force-t, amely bemutatja az állattenyésztés éghajlatváltozásra és a környezetre gyakorolt hatásait.

„Nagyon lázba hoz az OMD-koncepció! Mindennek óriási ereje van, ami képes úgy ösztönözni a hatalmas változások irányába, hogy egyszerre csak egy dolgot – egy étkezést – kell megváltoztatnunk. Az élelem gyakorlatilag mindennel kapcsolatban áll, ami csak létezik ezen a bolygón: az egészségünkkel, a gazdasággal, a környezettel. Ahogy Suzy is mondja, az apró változások óriási jelentőséggel bírhatnak – nem csak a mi, de a jövő generációk egészsége szempontjából is.” Jamie Oliver

Ez a könyv egy mozgalom, illetve remélhetőleg felhívás is egyben. Emellett térkép, svájci bicska és az érzelmi támogatás módszere. Muszáj mindezen tulajdonságokkal rendelkeznie, mert a többségünknek erre van szüksége, hogy valós, fenntartható változásokat vigyünk véghez, amelyekkel megmenthetjük az egészségünket, és megvédhetjük a bolygót. Láthatjuk magunk körül a klímaváltozás bizonyítékait: erdőtüzek, katasztrofális hurrikánok, árvizek, földcsuszamlások. Érezzük, hogy fordulóponthoz érkeztünk, hogy most kell változtatnunk, ha szeretnénk egy lakható bolygót hátrahagyni az utódainknak.

Ez az OMD, a napi egy fogás a bolygóért szépsége: ha napi egy hús- vagy tejalapú étkezést növényi alapúra cserélünk le, az étkezésünk víz- és ökológiai lábnyomát 25 %-kal csökkenthetjük. Ha teljesen növényi étkezésre állunk át, akár 60 %-kal is. Ezzel az egyszerű módosítással csökkenthetjük a szívbetegség, rák és cukorbetegség kockázatát; lefogyhatunk; sőt, még a nemi életünket is javíthatjuk. Ezzel az egy változtatással segíthetünk mindannyiunk számára megóvni a talajt, a vizet és a levegőt. Az OMD-vel egyszerre több tételt is kipipálhatunk teendőink (vagy vágyott teendőink) listáján. Gondoskodhatunk az életünk minden résztvevőjéről – gyerekeinkről, barátainkról, partnerünkről, testvéreinkről, szüleinkről, leginkább pedig saját magunkról –, ezzel egyidőben pedig gondoskodunk a közösségünkről, bolygónkról és a jövőnkről is.

ISBN:9786155647864 Oldalszám:400 Kiadás éve:2019 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5