Hórusz könyvkiadó

Az egészséges női mell kézikönyve Ajánlott fogyasztói ár: 4990 Ft

Az egészséges női mell kézikönyve

Dr. Kristi Funk

Dr. Kristi Funk

Dr. Kristi Funk az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb mellrák specialistája, az általa alapított Pink Lotus Breast Center (Rózsaszín Lótusz Mell Központ) az egyik leghíresebb női klinika az USA-ban. A minimálisan invazív diagnosztikai és kezelési módszerek szakértője minden emlőbetegség esetében. Több ezer nőnek segített már, páciensei közé számos híresség is tartozik. Többek között ő végezte Angelina Jolie és Sheryl Crow masztektómiáját is.

leírás adatok

A mellrák prevenciója és túlélése hasznos gyakorlati tanácsokkal minden nő számára

Amikor mellrákot állapítanak meg valakinél, mindig felmerül a kérdés, hogy megelőzhető lett volna a betegség? Korábban is fel lehetett volna ismerni? Van rá mód, hogy a mellünket „egészségesen tartsuk”? Hogyan tudjuk túlélni, hogy mellrákunk lett?

Dr. Kristi Funk szaktudásában a legnagyobb világsztárok is bíznak, többek között ő végezte el Angelina Jolie és Sheryl Crow masztektómiáját is.

Az általa alapított Pink Lotus Breast Center (Rózsaszín Lótusz Mell Központ) az egyik leghíresebb női klinika az USA-ban, több ezer nőnek segített már a minimálisan invazív diagnosztikai és kezelési módszerek szakértőjeként.

Miért fontos, hogy elolvasd ezt a könyvet?

A mellrák a legnagyobb gyilkos a 25 és 59 év közötti nők körében. Rengetegen bíznak a gyógyulásban és hála az orvostudománynak egyre többen élik túl a betegséget. Ma már híres nők is felvállalják, és osztják meg tapasztalatukat betegséggel kapcsolatban, így nagyon sok emberhez jut el a gyógyulás reménye.

A könyv legfontosabb üzenete, hogy mindennapi döntéseiddel is segítheted elkerülni a betegséget, vagy épp fordítva: egyre közelebb kerülsz a rák megjelenéséhez. Az esetek többségében a mellrák nem a sors akaratából alakul ki, hanem számos kockázati tényező alakítja ki a betegséget. Biztos Te is hallottál már ezekről, de vajon melyikről tudod biztosan, hogy igaz, és melyikről, hogy egyenesen hamis? Sajnos nagyon kevés megbízható útmutatás született arról, hogy javíthatod a melleid egészségét, hogyan csökkentheted a rákos megbetegedés kockázatát, hogyan optimizálhatod az eredményeket, ha szembesülsz a diagnózissal, és melyek azok a megalapozott orvosi döntések és eljárások, amik valóban segíthetnek. Nos, ez a könyv hatalmas segítség lehet minden nő számára, hogy megelőzze vagy túlélje a mellrákot. Ez a könyv minden nő számára az egyik legfontosabb útmutató a helyes, boldog és egészséges élethez - mellrák nélkül.

„Az emlőrák 90 százalékát megszüntethetnénk, ha a nők megértenék, hogy az olyan mindennapi választások, mint az ételek, italok, testmozgás, testsúly, mérgező anyagok és a gondolatok hozzák létre a mellek sejtjeiben lévő környezetet, ami lehet egészséges, de akár rosszindulatú is. Minden egyes nap számtalan döntést hozunk, amelyek vagy közelebb visznek minket a rákhoz, vagy el is távolíthatnak minket tőle. Azt a rákot a legkönnyebb meggyógyítani, ami soha nem támad meg!” Dr. Kristi Funk
ISBN:9786155647840 Oldalszám:416 Kiadás éve:2019 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5