Hórusz könyvkiadó

Kiégett anyák kézikönyve Ajánlott fogyasztói ár: 4500 Ft

Kiégett anyák kézikönyve

Dr. Sheryl Ziegler

Dr. Sheryl Ziegler

Dr. Sheryl Gonzalez Ziegler pszichoterapeuta, író, előadó, népszerű média-közreműködő, igazgatósági tag, Lány Cserkészcsapat vezető és a gyermekek támogatója.

A Mommy Burnout - a 2018-as év egyik legnépszerűbb szülői könyvének - szerzője, valamint a Nemzetközi Latino Book Awards által odaítélt Legjobb Szülői / Családkönyv nyertese.

Első generációs kubai amerikaiként Dr. Ziegler kora gyermekkortól kezdve New York-ban egy kevert családban nevelkedett. Ez az egyedülálló élettapasztalat hihetetlen perspektívákat teremtett számára, melyet a munkájában is sokszor hasznosít.

leírás adatok

Hogyan szerezd vissza az életedet, és nevelj boldogabb gyerekeket

A kiégett anyák kézikönyve – 2018-ban az egyik legnépszerűbb szülőknek szóló könyv volt az Egyesült Államokban

Kézikönyv modern anyák számára, ami segít visszafordítani a kiégést, vagy megelőzni azt.

Kötelező olvasmány minden édesanyának, nagymamának, nagynéninek, és mindenkinek, aki szeretne segíteni a családoknak boldogabbá válni!

Ez a könyv megszabadít a tökéletes anya mítoszától, a kényszertől, hogy azzá kell válni. Nem csak az édesanyáknak, a gyermekeiknek is óriási segítség. Praktikus tanácsokkal, pozitív iránymutatással segít boldog anyává válni, és így, az egész család számára harmóniát hozhat.

Az író:

Dr. Sheryl Gonzalez Ziegler pszichoterapeuta, író, előadó, népszerű média-közreműködő, igazgatósági tag, Lány Cserkészcsapat vezető és a gyermekek támogatója. Első generációs kubai amerikaiként Dr. Ziegler kora gyermekkortól kezdve New York-ban egy kevert családban nevelkedett. Ez az egyedülálló élettapasztalat hihetetlen perspektívákat teremtett számára, melyet a munkájában is sokszor hasznosít.

Olvasói visszajelzésekből:

Viszonylag „fiatal anyuka” vagyok, 25 éves, és már két kisfiam van, Milán 2 éves, Kende 10 hónapos. Amíg a volt csoporttársaim a bulikat posztolták a Facebookon, és a tökéletes alakjukat fotózták a tengerparton, én pelenkát cseréltem, és a hasamon kinyúlt bőrt próbáltam a régi farmeromba belegyömöszölni. Egész napom csak a gyerekek körül forgott, mégis úgy éreztem nem vagyok elég jó. Nem vagyok megfelelő anya, pár, ronda vagyok, és nem lesz többé életem. Nagyon sokat segített ez a könyv abban, hogy reálisan lássam az életem, és felépítsem a tervet, hogyan élvezzem a mindennapokat, és éljek boldogan a családommal. A férjem is nagyon hálás :) Cintia, Budapest
Mintha egy nagyon okos, de végtelenül kedves, megértő, jó humorú nagynénit kaptam volna, aki végre tényleg látja, min megyek keresztül. Nem kritizál, nem mondja, hogy neki nehezebb volt még ennél is. Végtelenül fásult voltam már, amikor elkezdtem olvasni ezt a könyvet. Arra is gondoltam, hogy 5 oldalnál tovább úgy sem jutok. Végül is ez lett az utóbbi 3 év legjobb befektetése, időben is. Egyszerűen másképp gondolok magamra, és sokkal több szeretet „sugárzok” anélkül, hogy ez megerőltető lenne. Annamari, Szolnok
Ezt a könyvet receptre kellene felírni minden kétségbeesett, kimerült anyukának! Barbi, Szombathely

Kedves Anyuka! Fáradt vagy? Kimerült? Úgy érzed nem vagy elég jó? Mindig azt nézed, mi lenne a legjobb a gyermekednek? Mindenből a tökéletest akarod neki?

Ez a hajtóerő, bár nemes, de pusztító hatású is lehet, és stresszt, szorongást okozhat, ami „kiégett anyukákat” hoz létre. Dr. Sheryl Ziegler - pszichológus és családterapeuta - jól ismeri az anyukák stresszét és a bűntudat terhét, mert gyakran érzik úgy, hogy nem tesznek meg eleget a gyermekeik boldogságáért. Háromgyermekes anyaként Sheryl - mint sok történetének szereplője - felismerte és megérti, hogy a modern anyákat túlságosan kimeríti a kudarc elleni harc, az elszigeteltség, az önbizalomhiány, és ez már a családjukban is érezteti a hatását.

Dr. Sheryl Ziegler két évtizednyi - családokkal, anyukákkal és gyermekekkel végzett tanácsadásainak - tapasztalatait osztja meg ezzel a könyvvel. Ez a vény nélkül is használható program megtanítja a „kiégett anyukáknak”, hogyan alakítsák újra az életüket, hogyan érezzék jól magukat a bőrükben, és hogyan segítsék gyermekeiket és családjukat - stressz és bűntudat kialakulása nélkül. Ebben az empatikus útmutatóban megismerjük ezt a „modern járványt”, ami egyre vészesebben terjed azon anyukák körében, akik a gyermekeik boldogságát a sajátjuk elé helyezik. Bevált megoldásokat kínál ezen állapot enyhítésére, a házasságok megmentésére és a gyerekek boldogságának megőrzésére.

ISBN:9786155647895 Oldalszám:290 Kiadás éve:2019 Kötés:Puha kötésű, ragasztott Méret:A5